Elérhetőség

Kálmán András
+36/70-300-1300

névjegy új

Egyeztetés céljából hívja a fentebb látható, éjjel- nappal elérhető telefonszámot. Nemcsak munkanapokon, hanem hétvégén és ünnepnapokon is állunk szíves rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel után az Ön által kért szolgáltatás minél pontosabb letisztázása történik.

Amennyiben váratlan esemény kapcsán kérik segítségünket az M7 mobil gumiszerelés, a kamion mobil gumiszerelés és a teherautó mobil gumiszerelés szolgáltatásunkhoz alábbi adatokat mindenképp kérni fogjuk Önöktől:

  • milyen típusú gépjárműről van szó 
  • pontosan hol található helyileg
  • milyen méretű gumiabroncs sérült

Mindezen információk alapján munkatársunk már az első telefonhívás alapján meg tudja mondani Önöknek a szolgáltatásunk árát, így utólagosan nem érheti Önöket meglepetés. Helyszínen, a javítás elvégzése után munkatársunknál kizárólag készpénzzel tudnak fizetni. Amennyiben nem áll rendelkezésükre a meghatározott összeg készpénzben, -ami a telefonhívás alatt jelezhető- előre utalással tudják teljesíteni a javítás összegét.

M7 mobil gumiszerelés, a kamion mobil gumiszerelés és a teherautó mobil gumiszerelés szolgáltatásunk egy nem várt defekt, vagy egyéb hirtelen felmerült probléma esetén is igénybe vehető. Ilyenkor fontos, hogy munkatársaink minél pontosabb képet kapjanak arról, hogy mi történt a helyszínen, milyen eszközökkel tudunk Önöknek segíteni. Munkánk precíz és gyors elvégzéséhez először is fontos az, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen típusú gépjármű is szorul pontosan javításra. Ugyanis személygépkocsi, kisteherautó, kamion, illetve munkagép esetén más- más szervízautónkkal kell a helyszínre sietnünk. Természetesen szervízautóink mindegyike profi felszereléssel ellátott darab, illetve mindegyikben szakképzett autószerelő kollégák dolgoznak.

Mindezek után, az M7 mobil gumiszerelés, a kamion mobil gumiszerelés és a teherautó mobil gumiszerelés szolgáltatásunknál a második legfontosabb tisztázandó dolog az, hogy pontosan helyileg hol történt meg a baj, illetve hol található a jármű. Ennek megállapításához több lehetőség is rendelkezésükre áll. A legpontosabb meghatározást az adja, ha van lehetősége okostelefonjának alkalmazásait használni (például Whatsapp, Viber). Ezeknek az applikációknak ugyanis van helymeghatározó funkciója, amit könnyedén megoszthatnak kollégáinkkal.  Whatsapp megnyitása után klikkeljen a „Location” azaz a helymeghatározás fülre. A „Share live location” segítségével bárkivel üzenetben megoszthatja éppen aktuális pozícióját. Viberen az alsó menüsorban található három pontra kattintva találja meg a „Share location” lehetőségét, melyet egy új beszélgetésben megoszthat kollégánkkal. Természetesen mindkét esetben a telefonon lévő helymeghatározásnak bekapcsolt, azaz engedélyezett állapotban kell lennie.

Előfordulhat azonban, hogy más megoldáshoz kell folyamodni. Amennyiben nincs, vagy valamilyen okból kifolyólag (lemerült, megrongálódott …stb.) nem használható okostelefonja, tudassa velünk, hogy az autópályán melyik irányban haladt (például Budapest felé vagy a Balaton irányába). Ha esetleg emlékszik táblán való kiírásra, vagy a legutolsó kilométerkő kiírására, kezdetnek ezek az információk is megteszik. Természetesen minél pontosabban tudjuk előre a helyszínt, annál könnyebben és hamarabb érünk oda segíteni, így kérjük Önöket a minél konkrétabb helymeghatározásra.

Ügyfeleink az M7 mobil gumiszerelés, a kamion mobil gumiszerelés és a teherautó mobil gumiszerelés szolgáltatásigénybevétele esetén érdemes előre megadniuk, hogy pontosan milyen típusú és méretű gumiabroncsuk rongálódott meg. Minderre azért van szükség, hogy magunkkal tudjunk vinni pót gumit, arra az esetre, ha javíthatatlan állapotban lenne a járművükön lévő gumi. Ehhez Önöknek le kell olvasniuk a gumiabroncsok külső oldalán feltűntetett típusszámot. Ez a számsor jellemzően többjegyű, számból és betűkből áll, perjellel van elválasztva. Például 225/45 R17 vagy 275/40 R19. Amennyiben az abroncs a baleset következtében annyira megrongálódott, hogy nem tudja leolvasni ezt a számozást, kérjük, ha lehetséges, az ugyanezen a tengelyen lévő másik gumiabroncsot megnézni és onnan bediktálni a gumi méreteit. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy személygépkocsik esetén érdemes arra is figyelni, hogy előfordulhat eltérés az első és a hátsó kerekek között. Tehát érdemes azt is leellenőrizni mindenképpen, hogy azonosak e vagy különbözőek az első és a hátsó abroncsok.

Helyszínre érkezve, amennyiben javítható a gumi, szervízkocsink eszközei segítségével orvosoljuk a problémát. Amennyiben azonban szükséges, kicseréljük a megrongálódott gumiabroncsot. Mindemellett feltétlen tudnunk kell azt, hogy a baj bekövetkezte után Ön közlekedett e még a járművel. Ugyanis amennyiben akár, ha csak száz métert is közlekedett lapos gumin, az sajnos komolyabb károk forrása is lehet. Ez utóbbiban szakembereink a helyszíni szemle alapján tudnak további információt nyújtani.

Felkészülten várjuk hívását!

M7 mobil gumiszerelés

Kamion mobil gumiszerelés

Teherautó mobil gumiszerelés